Fagus Mobiele kraan

€ 199,50
Inclusief belasting

Fagus Mobiele Kraan.

Aantal

 

 

 

 

Een mobiele hijskraan voor de grote klussen. Met maar liefst vijf assen en een draaibare kraan met een uitschuifbare lengte van maar liefst 83 cm (max) is dit een machtige Truck. Met het speciale assenstuur systeem is deze kraan met de hand naar links en rechts te sturen. Inclusief twee poppen.

De speelgoed auto's van het Duitse merk Fagus zijn van massief beukenhout en gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor ze zowel duurzaam als aantrekkelijk zijn.
Het gebruik van milieuvriendelijk massief hout zorgt ervoor dat de vrachtauto's sterk zijn en bestand tegen intensief spelen. Er zijn verschillende modellen, zoals vrachtwagens, brandweerwagens, hijskranen, kiepauto's en nog veel meer. Elk model is zorgvuldig ontworpen met realistische details en verschillende funktie's. De banden zijn stevig en soepel, waarmee het fijn rijden is.

De kwaliteitsprodukten van Fagus worden met veel liefde in een sociale werkplaats gemaakt, hier vinden mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding.


Met Fagus raak je nooit uitgespeeld !

1032

Datasheet

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Lengte
55 cm
Breedte
16 cm
Hoogte
20 cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in